topbar

ÇALIŞMA SAATLERİMİZ

Değerli Meslektaşlarımız,
Tüm dünyada kaygıyla izlenen ve ölüm vakalarının giderek arttığı Yeni Koronavirüs/COVID-19 un ülkemizde de hızlı yayılım göstermesi nedeniyle Odamızın çalışanları ve çalışma saatlerimizde duruma uygun düzenleme yapmak zorunda kaldık. Oda sekreterlerimizden biri hamileliği nedeniyle izinlidir. Diğer çalışanımız için de toplu taşıma araçlarının bulaş açısından riskli olması nedeniyle yoğunluğun olmayacağı saatlerde ulaşım sağlaması düşüncesiyle çalışma saatlerimizi 09.30-16.30 olarak düzenlenmiş bulunmaktayız.
Oda ile ilgili işlemlerde, telefonla, yazışma ile iş akışını sağlamak hepimizin sağlığı açısından daha güvenli olacaktır. İş yoğunluğumuzun da azaldığı düşünüldüğünde tek çalışanımızla iş akışımızı aksatmadan sürdürebileceğimizi düşünüyoruz. Durumu anlayışla karşılayacağınıza inanıyoruz.
Bu nedenle sizlerden ricamız Oda ile ilgili yapacağınız işlemlerde aşağıdaki yolları izlemenizdir.
• Telefonla danışarak
• Oda’nın e-posta adresine e-posta göndererek
• Ödeme yapacaksanız online ödeme yollarını kullanarak (Online ödeme)
• Belge yollayacaksanız kargo ile (Oda tarafından ödenecek şekilde)
Oda ile ilgili tüm bilgilendirmelere www.bdo.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca tüm gelişmeleri SMS ve mail ile sizlere ileteceğiz. Sosyal medya hesaplarımızı da takibe almanızı öneririz.
İhtiyaç olduğunda Yönetim Kurulu olarak tüm iletişim bilgilerimizi odadan alabilirsiniz. Bir telefon kadar yakınız sizlere, her konuda elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz.
Bu salgını kendimiz, ailemiz ve tüm toplum için koruma/korunma önlemlerimizi alarak en az hasarla atlatacağımıza inanıyoruz.
Saygılarımızla.


BDO Yönetim Kurulu

 

Bursa Dişhekimleri Odası
Adres : Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi Odunluk Mah.
Akademi Cad. No:8 A 2 Blok Kat:3, 16110 Nilüfer/Bursa
Telefon: 0 224 221 30 39
0 224 222 69 69
Faks : 0 224 223 5339
BDO Cep: 0 532 286 15 49
Mail : bdo©ttmail.com / bursadishekimleriodasi@gmail.com

Arama
Etkinlikler Tümünü göster